🔥INGYENES SZÁLLÍTÁS MÁR 9990 FT FELETT! 2 hetes pénz visszafizetési garancia!

TERMÉK TÁJÉKOZTATÓ


CSALÓDÁSMENTES WEBÁRUHÁZ VAGYUNK

Termékeink minőség ellenőrzött üzemben készülnek, semmiféle mérgező anyagot nem tartalmaznak. Csak olyan terméket árulunk, amit mi magunk is szívesen hordunk. Ha mégsem lennél elégedett azzal amit vásároltál, küldd vissza nekünk 14 napon belül és visszafizetjük az árát*

*A visszaküldési akció higiéniai okokból a zoknira nem vonatkozik.

 

ÓRÁK

Óráink lencséje üveg, tokja rozsdamentes acél, szíjuk jellemzően vagy bőr vagy szövet. Kialakításuk egytől egyik kényelmes viseletet biztosít. Átmérőjük és tokvastagságuk típusonként eltérő, ezért ezeket a termék aloldalán tüntetjük fel. Ha a vásárolt óra valamiért mégsem nyeri el a tetszésedet vagy meggondolnád magad, küldd vissza 14 napon belül és visszafizetjük az árát.

 

KARKÖTŐK

Karkötőink anyaga jellemzően valódi kő, kötélszövet és cink ötvözet kombinációja. Méretük állítható, ezért minden csuklóra passzolnak. Ha a vásárolt karkötő valamiért mégsem nyeri el a tetszésedet vagy meggondolnád magad, küldd vissza 14 napon belül és visszafizetjük az árát.

 

 ZOKNIK

Anyaguk tartós, 80% pamut 20% spandex, a rugalmasság megőrzése érdekében. Méretük a 39-45-ös lábméretre igazodik. A pamut mellett felhasznált spandex rugalmassága miatt a zoknijaink ugyanúgy passzolnak a 39-es mint a 45-ös lábra.