🔥INGYENES SZÁLLÍTÁS MÁR 9990 FT FELETT! 2 hetes pénz visszafizetési garancia!

ÍGY CSINÁLTUK - EGY FASHION WEBSHOP FOTÓZÁS KULISSZÁI


ÍGY KÉSZÍTETTÜK A WEBSHOP FOTÓKAT

Hajnal-Mészáros Dóra stylist vagyok, a DoDee Style tulajdonosa. Nagy örömömre szolgált, hogy Gábor felkért a Styler.hu fotózására, mivel különösen szeretek férfiakat stylingolni, a férfiak imidzsének kialakításában segíteni és férficuccokkal bíbelődni.

A képen ezeket a kiegészítőket viseljük: óra: Black Classic karkötő: Sailor Royal Blue zokni: Rainbow Pixel

Mivel a kiegészítők adottak voltak, nekem az öltözékeket, a cipőket, illetve pár egyéb kiegészítőt kellett beleterveznem a fotózásba. Ügyeltem arra, hogy ne csak egyféle évszakban állják meg a helyüket a szettek, illetve arra is, hogy többféle stílust meg tudjak mutatni, így például volt sportos, sportosan elegáns, bohém és elegáns szett is, kicsit hipszter, laza és mindenképpen nagyon mai!

A képen ezeket a kiegészítőket viseljük: óra: Infinite Waves zokni: Steps Blue

Modellünket, Gergőt már régóta ismertem, hiszen annak idején együtt modellkedtünk. Ő mára már egyébként elismert és sikeres műsorvezető, de a kedvemért elvállalta, hogy a Styler.hu arca legyen. Nála jobb arcot nem is tudtam volna elképzelni erre a szerepre.

A fotózás remek hangulatban telt, mindenki nagyon együttműködő és ötletgazdag volt, szuper szetteket és remek fotókat hoztunk össze! Néha inkább kellemes baráti összejövetelre hasonlított az esemény. Ez azért is jó egy fotózás esetén, mert még könnyedebben és lazábban tudunk dolgozni, így a végeredmény is sokkal sikeresebb és menőbb lesz.

A képen ezeket a kiegészítőket viseljük: óra: Stratosphere Silver karkötő: Pantera Silver zokni: Kinky Bananas

A stylist feladata a pózokban való segédkezés is, ebben nagy segítségemre volt az internet és az előre legyűjtött inspirációs fotóanyag. Ezt a gyűjtést egyébként minden fotózás alkalmával elvégzem, hogy jobban meg tudjam mutatni a modellnek, hogy milyen pózokat, arckifejezéseket használjon egy-egy
szettnél, képnél. Gergőnél profibb modellt amúgy nehéz találni, így aztán csak megmutattam a fotót és egyből tudta, hogyan használja az arcát, hogyan tartsa a kezeit, a lábait stb.

"Gergő akkor ki tudnál facsarodni teljes testből?"

A képen ezeket a kiegészítőket viseljük: óra: Mirage Black karkötő: Sailor Black zokni: Steps Blue

Összességében azt mondhatom, hogy az utóbbi idők egyik legklasszabb és leglazább fotózásán vettem részt, amelyben élmény volt stylistként közreműködni.

 


Szólj hozzá


A hozzászólásokat a megjelenés előtt moderáljuk.