🔥INGYENES SZÁLLÍTÁS MÁR 9990 FT FELETT! 2 hetes pénz visszafizetési garancia!

Hogyan válassz a fejformádnak megfelelő napszemüveget?


Nyakunkon a tavasz, a nap egyre jobban fog sütni, így érthető ha szeretnél magadnak egy olyan napszemüveget, ami amellett, hogy megfelelően óvja a látásod épségét, jól is áll rajtad. Ebben a blog bejegyzésünkben most ebben próbálunk meg segíteni. Összeszedjük neked, hogy milyen fejformához milyen napszemüveg típus passzol. Kezdhetjük?

1. Kerek alakú fejforma

A kerek fejformát lágy élek jellemzik. Az arc magassága és szélessége nagyjából megegyezik. A kerek arcra alapvetően a szögletesebb formájú napszemüvegek passzolnak, például ez, ez vagy ez.

2. Négyzet alakú fejforma

 

A négyzet alakú fejforma annyiban hasonít a kerekre, hogy az arc magassága és szélessége nagyjából megegyezik, viszont sokkal hangsúlyosabb élek, látható álkapocsvonal és homlok jellemzik. Kerek vagy ovális alakú napszemüveget válassz, mint például ezt, ezt vagy ezt.

3. Ovális alakú fejforma

Hasonló a kerek fejformához, azzal a különbséggel, hogy az arc hossza nagyobb mint a szélessége. Az ovális fejformával nem lehet mellélőni. Szinte minden napszemüveg típus passzol hozzá. Mi ezt vagy ezt ajánljuk.

4. Hosszúkás vagy téglalap alakú fejforma

Hosszú és vékony, de szögletesebb fejforma. Napszemüvegek közül a nagyobb és szögletesebb méretű darabok lehetnek jó választások, vastag kerettel, mint például ez vagy ez.


Szólj hozzá


A hozzászólásokat a megjelenés előtt moderáljuk.