🔥INGYENES SZÁLLÍTÁS MÁR 9990 FT FELETT! 2 hetes pénz visszafizetési garancia!

5 ÖLTÖZKÖDÉSI HIBA AMIT 2020-BAN ELFELEJTHETNÉNK!


Itt a 2020-as év. Új év, sőt új évtized. Szeretnénk beszélni veled néhány tipikus öltözködési hibáról, melyeket mi, férfiak elkövetünk. Azt gondolnánk, hogy ezek a hibák apróságok és nehezen észrevehetők, ám hidd el, hogy feltűnőek és nagyban befolyásolják a rólad kialakult összképet. 

Azt szeretnénk, hogy ebben az évtizedben te lehess az aki odafigyel a részletekre. Mi ugyanis abban hiszünk, hogy a stílus a részletekben rejlik!

1. FEHÉR SPORT ZOKNIK

Van ez a vissza-vissza térő rémálom amikor kinyitjuk a szekrényünket és ahol a zoknikat tartjuk, nem találunk mást mint kizárólag régi fehér sportzoknikat, végtelen mennyiségben. Sokan ismerjük ezt az érzést. Ezt kellene elfelejtenünk. Mert mi is a baj velük? Olcsó hatásúak, hamar piszkosodnak, nem passzolnak a hétköznapi viselet színeihez és amúgy is a csajok utálják rajtad :)

Ergo hacsak nem sportolsz, hanyagold a fehér sportzoknit és inkább hordj feketét vagy adj hangot a stílusodnak és az egyéniségednek néhány színes, mintás zoknival. Ha kedvet kaptál színesíteni a zokni kollekciódon, akkor bátran merülj el a STYLER zokni választékában!

 2. TÚL BŐ ÉS/VAGY TÚL HOSSZÚ NADRÁG

Egy bő nadrág megváltoztatja a testünk arányait és alacsonyabbnak tűnünk tőle. Ezért javasoljuk a slim-fit és skinny szabású nadrágokat, ám itt se essünk túlzásokba! A super-skinny szabás már túllő a célon.

A hosszban cipőre rálógó nadrág talán menő volt a 2000-es években, viszont ma már egyáltalán nem számít divatosnak. Azt javasoljuk, hogy a nadrágod alja éppen érintse a cipőd tetejét. Illetve ha kicsit jobban szeretnéd hangsúlyozni az egyéniségedet a zokni kollekciód villantásával, akkor végződhet a nadrágod 1-2 centivel még feljebb!

Ha kedvet kaptál színesíteni a zokni kollekciódon, akkor bátran merülj el a STYLER zokni választékában!

 3. TÚL SOK KIEGÉSZÍTŐ

Ha stílusról van szó, mi abban hiszünk, hogy a kevesebb gyakran több. Te tudod mi az ami már sok neked, mi viszont azt javasoljuk, hogy ne hordj magadon egyszerre 2-3 kiegészítőnél többet, mert úgy fogsz kinézni mint egy karácsonyfa. Amit viszont felveszel, azt körültekintően válaszd ki! Ha például hordasz órát, ne rakj mellé 1-nél több karkötőt, mert elvonja a fókuszt az óráról!

Ha szeretnéd karkötőkkel feldobni a stílusodat, nézd meg a gondosan válogatott STYLER karkötőket!

4. AZ ÖV ÉS A CIPŐ NEM PASSZOL

Ha az akarsz lenni aki figyel a részletekre, akkor figyelj oda, hogy milyen cipőt és övet kombinálsz. Apróságnak tűnik, de hidd el, hogy annál feltűnőbb, amikor valakinél láthatóan félrecsúszik e két ruhadarab párosítása. Mint oly sokszor, a stílus itt is a részletekben rejlik.

Az egyik alapszabály, hogy az anyagok passzoljanak egymáshoz. Bőr cipőhöz bőr övet válasszunk, míg vászon cipőhöz vászon/textil övet. 

A másik alapszabály a színek egyezése. Nem kell, hogy színskála szerint pontosan megegyezzenek, de fekete cipőhöz válasszunk fekete övet, barna cipőhöz barna övet. Az sem baj, ha sötétbarna cipőhöz kicsit világosabb barna övet választunk, lényeg, hogy az alap szín, vagyis jelen esetben a barna stimmeljen.

 

A kivétel: felmerül a kérdés, hogy "és mi a helyzet a fehér sneakerekkel?" Pl egy fehér Converse-hez milyen öv passzol? Nyilván nem egy fehér öv. Hacsak nem golfozunk. Ebben az esetben a szabály úgy módosul, hogy az öv színe passzoljon az öltözékünk többi részéhez, ahogy itt a fenti képen is láthatod.

5. FEHÉR ATLÉTA PÓLÓ VAGYIS AZ ASSZONYVERŐ

Srácok! Rettentő ciki viselet az atléta póló...hacsak nem a tengerparton vagyunk, ne viseljük! Ott se hordjunk fehéret! Konditeremben se! Ha izmos vagy az hidd el, pólóban is látszik! Ha pedig nem vagy izmos, arra miért akarnád felhívni a figyelmet? Ugye értesz engem? Az atléta nem menő!

Szerinted mik a leggyakoribb öltözködési hibák? Te mire szoktál még odafigyelni? Várjuk a véleményedet kommentben!

Ha szeretnél további hasznos tanácsokat olvasni férfi stílus témában, akkor olvasd el a többi cikkünket is!

 


Szólj hozzá


A hozzászólásokat a megjelenés előtt moderáljuk.