🔥INGYENES SZÁLLÍTÁS MÁR 9990 FT FELETT! 2 hetes pénz visszafizetési garancia!

A STYLER.HU 5 JÓTANÁCSA KARANTÉN IDEJÉRE


Nagyot fordult a világ napok leforgása alatt. Teljesen új szituációban kell érvényesülnünk és ez nem más mint a bezártság. Ám senki sem mondta, hogy bezártságban kötelező rosszul éreznünk magunkat. Íme a mi 5 jótanácsunk karantén idejére:

1. MOZOGJ LEHETŐSÉGED SZERINT

Kezdjük a matekkal. Otthon vagyunk, így az átlagos napi megtett lépéseink száma drasztikusan lecsökkent. Ezt valamivel pótolni kell különben elhízunk. Szögezzük le, hogy egyéni sportolás céljából továbbra is elhagyhatod az otthonodat, (ha ez változni fog, frissíteni fogjuk a bejegyzést) ezért nyugodtan menjél el sétálni vagy futni.

Ha valamiért mégis inkább a négy fal között képzeled el a napi testmozgást, erre is számtalan lehetőséged van. Nézz utána a neten saját testsúlyos otthoni gyakorlatoknak. Amit pedig mi ajánlunk az a guggolás, fekvőtámasz és a burpee challange: 1 perc alatt csinálj 6-10 db ötütemű fekvőtámaszt és ezt csináld 10 percig. Nekünk bevált.

2. DEKORÁLD AZ OTTHONOD

Ha eleve be volt tervezve csak sosem volt rá időd akkor ragadd meg ezt a lehetőséget, mert ez egy remek alkalom a DIY home decor-ra.

Ha pedig nincs konkrét elképzelésed, akkor vedd kézbe a telódat, töltsd le a pinterest alkalmazást és indulásképpen keress rá a home decor kifejezésre. Meg fogsz lepődni, hogy milyen kreatív és egyszerű ötleteket találsz majd.

3. HORDJ VIDÁM ZOKNIKAT

A képen Avokado Flavour zokninkat kombináljuk Forest óránkkal.

Neked is feltűnt, hogy valami hiányzik a szerelésedből? Igen...a cipőre gondolunk. Erre most nincs szükség. Egész nap zokniban vagy. De senki sem mondta, hogy a zokninak kötelező unalmasnak lennie! Szerezz be pár vidám  STYLER zoknit, amik garantáltan mosolyt csalnak a te és barátaid arcára! Most extra akcióban, 4 párt 30%-os kedvezménnyel tudsz megvenni. Így jut mindenkinek!

4. TARTSD A KAPCSOLATOT, JÁTSSZ

Hiányzik a család, hiányoznak a barátok. Tudjuk. Nekünk is. Hívd fel őket! Video telefonáljatok együtt akár többen! Remek időtöltés és még egy rakás nagyon vicces filterrel is feldobhatjátok a beszélgetést! Hallottál már a boardgamearénáról? Nem? Akkor azonnal szólj a spanoknak és játszatok társasjátékokat online és ingyen! Counter Strike megvan? Nincs? Akkor töltsd le a Steamet a gépedre, majd töltsd le a Counter Strikeot és nyomuljatok a cimbikkel ebben a nagyon szórakoztató arena fps játékban, szintén ingyen!

5. NÉZZ FILMEKET (NE TÉVÉT)

Nézz minőségi filmeket és ne a tévét. Keresgélj a Netflixen, az HBO GO-n, vagy tölts le. Készíts egy listát, hogy mi érdekel, így amikor megjön a kedv, elég csak megnézni a listádat, ahelyett, hogy órákig böngésznél. Lista készítésre kiváló alkalmazás az IMDB. Ha tetszik egy film, akkor a film adatlapján hasomló filmeket is találhatsz. Pro tipp: csinálj magadnak 2 listát. Egyik listába gyűjtsd azokat a filmeket amiket meg akarsz nézni, a másik listában pedig azokat, amiket már láttál. Így ha például megkérnek, hogy javasolj jó filmeket, lesz rá egy kész listád.

Te mivel töltöd a napjaid? Van neked is jótanácsod karantén idejére? Írd meg kommentben!


Szólj hozzá


A hozzászólásokat a megjelenés előtt moderáljuk.