🔥INGYENES SZÁLLÍTÁS MÁR 9990 FT FELETT! 2 hetes pénz visszafizetési garancia!

5 OK, HOGY MIÉRT VISELJ KARÓRÁT


Összeszedtük a legfontosabb gondolatinkat azzal kapcsolatban, hogy szerintünk miért fontos, hogy egy férfi karórát viseljen. Férfitársak! Beszéljük meg!

1. AZ ÓRA PRAKTIKUS

A képen Superhero modellünket viseljük

A telefonodtól nem leszel pontos. Az órádtól igen. Kíváncsi vagy a pontos időre? Lassan indulnod kell a következő találkozóra? Esetleg megkérdezik tőled, hogy mennyi az idő? 

Egy gyors pillantás a karodra a lehető legtermészetesebb módja az idő követésének. Ha egy randi, egy megbeszélés, vagy bármilyen társasági esemény közben előhalászod a telefonodat csak azért, hogy megtudd hány óra, az megakasztja a beszélgetést sőt, 2019-ben már egyenesen udvariatlannak számít. 

2. AZONNAL SZINTET LÉP TŐLE A MEGJELENÉSED

A képen Eternal modellünket viseljük

A jól öltözöttség fontosságát és erejét már számos kutatás igazolta. Ezekből kiderül, hogy a karórát viselő férfiak:

  • Vonzóbbak a nők szemében
  • Okosabbnak, kompetensebbnek, megbízhatóbbnak tűnnek
  • Könnyebben jutnak munkához és előléptetéshez...

...mint órát nem viselő társaik.

3. A NŐK IMÁDJÁK RAJTAD

A képen Dots Black modellünket viseljük

Ezt már érintettük az előző pontban is. Talán megérne egy önálló blogbejegyzést később....figyelj ide mert fontos dologról kell beszélnünk! 

Tudtad, hogy a nők annyi idő alatt felmérnek téged amennyi idő alatt bemutatkozol? Ezt hívják első benyomásnak, és ennek alakítására bizony nincs sok időd.

Tegyél róla, hogy az első benyomás a lehető legkedvezőbben alakuljon. Figyelj oda a bemutatkozásodra, a cipődre, a tartásodra, az öltözékedre és arra, hogy legyen rajtad óra.

El tudod képzelni a következőt? Találkozol álmaid nőjével:

Szia! Dávid vagyok. Megbízható, pontos és precíz ember. Szeretem tudni a pontos időt, megtisztelem a barátaimat, hogy időben odaérek mindenhova.

Ugye milyen röhejes lennél egy ilyen bemutatkozóval? Pedig gondolom szívesen elmondanád ezeket...szerencsére van megoldás! Vegyél fel egy órát, mert az pontosan ezt meséli el rólad, ezt meséli el helyetted.

4. AZ ÓRA A FÉRFI KIEGÉSZÍTŐJE

A képen los muertos óránkat és Sailor Black karkötőnket viseljük

Az óra ékszer is egyben. Élvezet viselni. Magabiztosságot ad. Öltözéked domináns része. Hozzáillesztheted az öltözéked domináns színeihez, vagy új színt keverhetsz hozzá ha épp azt szeretnéd. Óráink között nagyon sokféle színt találsz, pont azért, hogy megtaláld a hozzád passzoló színvilágot. 

5. A JAMES BOND EFFEKTUS

A képen Stratosphere óránkat és Pantera karkötőnket viseljük

James Bond egy igaz nehézfiú. Ezzel nemigen lehet vitatkozni. Intelligens, bármire képes a cél érdekében, mindig övé lesz a lány, és mindig kortalan és elegáns.

Nos akkor képzeld el a következő jelenetet. James Bondhoz odaszalad egy nő akit egyébként meg kell mentenie és megkérdezi tőle, hogy hány óra. Bond erre elkezd kutakodni a zsebében, majd nagy nehezen megtalálja a telefonját, hogy megmondja mennyi az idő. Fájdalmas ezt elképzelni ugye?

Mit tesz Bond és mit teszel te? Ránézel a karórádra, megmondod mennyi az idő, majd kimented a lányt a bajból. 

A képen Infinite Waves óránkat és King Crown karkötőnket viseljük

 

Happy End 

 

Szerinted miért fontos, hogy órát hordjunk? Várjuk a véleményedet kommentben!


Szólj hozzá


A hozzászólásokat a megjelenés előtt moderáljuk.