🔥INGYENES SZÁLLÍTÁS MÁR 9990 FT FELETT! 2 hetes pénz visszafizetési garancia!

3 OK, HOGY MIÉRT AJÁNDÉKOZZUNK IDÉN DIVAT KIEGÉSZÍTŐKET


1. Kézzel fogható érzelmek és emlékek

Akit megajándékozol egy kiegészítővel vagy ékszerrel, szorosabbra fűzöd a kettőtök közötti kapcsolatot. Nap mint nap, az ajándék viselése közben te fogsz az eszébe jutni és a hozzád kapcsolt pozitív emlékek.

A képen Stratosphere Black óránkat viseljük

2. Egy jól megválasztott férfi kiegészítő sosem megy ki a divatból

Ellentétben a ruházattal, egy jól megválasztott óra vagy karkötő mindig divatos marad. Sőt, a styler.hu-n egymáshoz passzoló darabokat találsz, így ha kombinálni szeretnél egy órát karkötővel és mondjuk egy zoknival, erre komplett megoldásokat találsz nálunk.

A képen King Crown karkötőnket viseljük

3. Egy óra a család minden tagjának örömet okoz

Kevés olyan ajándék létezik amivel biztosan nem lőhetünk mellé, az óra az pontosan ilyen. Ráadásul a styler.hu óra kollekcióját úgy alakítottuk ki, hogy minden öltözködési stílushoz megtaláld a megfelelő darabot, legyen az bohém vagy elegáns. Mindezt megfizethető áron.

A képen Dots óránkat és Pantera karkötőnket viseljük 

Bizony bizony...az ünnepek vészesen közelednek, és ahogy közelít a december vége, úgy fogy az idő a higgadt és átgondolt ajándék vásárlására.

A képen Superhero óránkat és Sailor Black karkötőnket kombináljuk

Mind voltunk már úgy, mint Petőfi versében Pató Pál úr: "Ejj, ráérünk arra még"! Igen ám, de ha az utolsó pillanatra hagyjuk az ajándék vásárlást, annak számos buktatója lehet:  

  • Tömeg: azt hiszem ez nem szorul magyarázatra
  • Kifogyott: minél tovább halogatjuk a kiszemelt ajándék megvásárlását, annál nagyobb az esély arra, hogy kifogy a készlet. Nem jó ha az utolsó pillanatban kell pánikszerű döntést hoznunk.
  • Nem érkezik meg időben: baromi kínos tud lenni, ha csak egy fotót vagy egy ígéretet adunk mondván sajnos nem érkezett meg az ajándék időben. Itt lehet még egy buktató, mert ha meg is érkezik az ajándék időben, de valamiért cserére szorul, akkor az utolsó pillanatban már nem lesz erre időnk, főleg ha a kényelmes, online vásárlást választottuk.

A képen Warrior Silver karkötőnket viseljük

Ajándékozz bármit idén, a styler.hu divat kiegészítőivel nem lőhetsz mellé.

Megosztanád velünk a véleményed? Kommentelj a cikk alatt!

 


Szólj hozzá


A hozzászólásokat a megjelenés előtt moderáljuk.