🔥INGYENES SZÁLLÍTÁS MÁR 9990 FT FELETT! 2 hetes pénz visszafizetési garancia!

5 HIBA AMIT EGY FÉRFI ÉKSZEREIVEL ELKÖVETHET


Uraim! Mai bejegyzésünkben arról lesz szó, hogy mi az az 5 hiba amit ékszereinkkel elkövethetünk, és ezeket a hibákat hogyan javíthatjuk ki. 

1. AZ ÖNBIZALOM ÉS MAGABIZTOSSÁG HIÁNYA

Ékszer viselése természetesen nem kötelező. Ám ha viseljük, figyeljünk oda, hogy azt teljes magabiztossággal hordjuk. Egy stílusos férfinél természetes, hogy teszteli mi áll jól neki, sőt tolja kifelé megjelenésének határait.

"Eddig csak egy óra volt a karomon, de most már karkötővel viselem" 

A képen White Classic óránkat és Yachtmaster Black karkötőnket kombináljuk 

Teljesen oké, ha mindezt magabiztosan teszed és közben magadra ismersz. Ha nem vagy biztos a dolgodban, nem baj, olvasd el ezt a cikket és bátran kérj tanácsot tőlünk kommentben, vagy privátban az email címünkön vagy Facebook üzenetben! Sőt! Vásárolj nálunk bátran karkötőt és/vagy órát, próbáld ki és ha valamiért mégsem tetszik, 14 napig  visszaküldheted úgy, hogy visszafizetjük a teljes vételárat. Kísérletezz bátran!

2. NEM FIGYELÜNK A KÖRNYEZETRE

A képen King Crown karkötőnket viseljük, visszafogott darab

Megjelenésünkkel természetesen nem egy légüres térben létezünk. Ennek megfelelően ha kiegészítőket hordunk, figyeljünk oda, hogy alkalomhoz illően tegyük! Például:

  • Munka/állás interjú közben - mindig figyeljük meg, sőt kérdezzünk rá, hogy mi az adott munkahely dress code-ja és annak megfelelően öltözzünk fel! Az ékszerek visszafogott viselése azonban feltétlenül indokolt, főleg ha állás interjún vagyunk. Nem professzionális, sőt nagyképű ha ékszereink elterelik a figyelmet egy interjú közben.
  • Iskola - hasonlóan egy munkahelyhez, egy iskolában is lehetnek előírások az öltözékkel kapcsolatban. Különösen figyeljünk oda ékszereinkre ha tudjuk, hogy tanárral fogunk személyesen találkozni, akár felelés, vagy szóbeli vizsga szituáció alkalmával. Fogadjuk el, hogy a tanár ízlése nem biztos, hogy megegyezik a miénkkel, ezért limitáljuk az ékszereinket, nehogy ezen múljon a jobb eredmény. 
  • Temetés - sajnos ezt is meg kell, hogy említsük. Egy ékszer alap funkciója, hogy vonzza a figyelmet. Temetéskor öltözékünk célja, hogy beleolvadjunk a tömegbe (ezért visel mindenki feketét) és ezzel kifejezzük tiszteletünket. 

3. TÚLZÁSBA VITT ÉKSZEREK

Mr. T nem bízta a véletlenre...

Egyéniségedtől függően neked kell tudnod, hogy mennyi ékszer az ami már sok...Van egy régi mondás amit érdemes megfontolni: az ékszer az az utolsó amit felveszel, de az első amit észrevesznek rajtad. Véleményünk szerint a "kevesebb az több" elv követése irányadó lehet. 

Mérték és stílus egyszerre: Pantera Silver és Warrior Universe karkötőink együtt

 

 4. HA NEM VESSZÜK FIGYELEMBE TESTÜNK ARÁNYAIT

A képlet nagyon egyszerű. Ha 2 méteresek és 110 kg-ok vagyunk, akkor ne hordjunk magunkon hajszálvékony karkötőt mert röhejesen fogunk kinézni. Ugyanakkor ha vékony csuklójúak vagyunk, akkor egy 50mm átmérőjű masszív óra fog bohócot csinálni belőlünk.

A képen Mirage Black óránkat és Warrior Granite karkötőnket kombináljuk

Figyeljünk oda az arányokra. Óráink többségében 40mm átmérőjűek, ami minden csuklófajtára passzol. Karkötőink között is megtalálod amit keresel, ám ott találsz különbségeket, csuklótípustól függően. Ha bizonytalan vagy a választásban, nyugodtan kérdezz tőlünk emailben vagy a Facebookon.

5. AZT GONDOLJUK, HOGY AZ ÉKSZER AZ NŐKNEK VALÓ

Forest óra -kísérletezz a színekkel is!

Uraim! Had fogalmazzak világosan! Az ékszer az nem szükségképpen női. Vannak persze típusok és stílusok, melyek kevésbé férfiasak, de azt mondani, hogy ékszert csak nők viselnek, egyszerűen nem igaz. Nézzük mondjuk a történelmi perspektívát.

  • A Pápa gyűrűje (A Halászgyűrű) - a hatalom és erő szimbóluma. Arra használják, hogy hivatalos vatikáni leveleket zárjanak le vele.
  • Óra mint ajándék - számos cég és szervezet ajándékozza meg munkatársait nemtől függetlenül egy órával, melyet emlékként viselhet nyugdíjas éveiben.
  • Hadsereg - a katonák dögcédulát, vagyis egy bizonyos fajta nyakláncot hordanak magukon, mely többek között tartalmazza a katonák nevét és vércsoportját.
  • Férfi karkötők - ie 3000-től datálódnak, amikor harcosok és sámánok viselték magukon, a rossz szellemek elűzése céljából.

A listát sorolhatnánk ám a lényegen nem változtat: az ékszer az évek során a férfiasság és "rosszfiúság" megtestesítőjévé vált.

A képen Blue Dots óránkat kombináljuk Warrior Granite karkötőnkkel és Happy Forms Zokninkkal

Minden amit itt felsoroltunk a te ízlésedben és stílusodban fog megmutatkozni. Ám a nap végén úgyis csak az számít, hogy amit hordasz örömet okoz-e? Viselésük közben önmagad vagy? Magabiztosabb vagy tőlük vagy nem?

Reméljük hasznosnak találtad ezt az írást. Ha igen, olvass bele más blogbejegyzésünkbe is és kövess be minket Facebookon és Instagramon! Véleményedet pedig várjuk kommentben!  

 


Szólj hozzá


A hozzászólásokat a megjelenés előtt moderáljuk.