🔥INGYENES SZÁLLÍTÁS MÁR 9990 FT FELETT! 2 hetes pénz visszafizetési garancia!

5 DOLOG AMIT A NŐK AZONNAL ÉSZREVESZNEK RAJTAD


Tudtad, hogy a nők annyi idő alatt felmérnek téged amennyi idő alatt bemutatkozol? Ezt hívják első benyomásnak, és ennek alakítására bizony nincs sok időd. Uraim, beszéljük meg!

Először is szögezzük le, az, hogy a másik félben kialakul egy kép rólad rögtön a bemutatkozáskor, nem egy tudatos folyamat. Zajlik valahol a tudat alatt, miközben találkoztok. 

Tegyél róla, hogy az a rólad alkotott kép a lehető legkedvezőbben alakuljon, hiszen első benyomás kialakítására csak egyszer van lehetőséged! Ehhez nyújtunk neked most segítséget azzal, hogy sorra vesszük azokat az ügyeket amikre szerintünk érdemes odafigyelned, amikor először találkozol egy lánnyal, de tulajdonképen bárkivel.

1. A KÖSZÖNÉS

A köszönés a legelső lehetőség, hogy pozitív benyomást kelts. Testtartás, kézfogás vagy puszi és egy "szia, Gipsz Jakab vagyok". Legyél magabiztos de barátságos. Mosolyogj, és nézz a másik fél szemébe amikor köszönsz.

STYLER tipp: Bemutatkozáskor egyrészt illik nem csak keresztnevet hanem vezetéknevet is mondani, másrészt ennek gyakorlati előnye is van: ha kimondjuk a vezetéknevünket is, akkor jó esély van rá, hogy a hölgy is fogja mondani az övét, így ha képesek vagyunk rá emlékezni, akkor akár fel is vehetjük vele a kapcsolatot később a social medián keresztül.

2. AZ ÖLTÖZÉKED

Ez evidens lehet sokaknál, ám mint sokszor, itt is az ördög a részletekben rejlik. Apró dolgokon múlhat az első benyomás elrontása. Gyűrött az inged? Hanyagul van betűrve és rálóg a nadrágod gombjára eltakarva az övedet? Az öved színben és stílusban nem passzol a cipődhöz? Koszos a cipőd? Ezek apró hibák, ám hidd el, könnyű őket elkövetni és annál feltűnőbbek!

STYLER tipp: hangsúlyozd ki a laza magabiztosságod Styler karkötőkkel!

A képen Pantera és Warrior karkötőnket viseljük

 3. A CIPŐD

Az öltözékeden belül külön ki kell emelnünk a cipő fontosságát. Ha a szem a lélek tükre, akkor nyugodtan kijelenthetjük, hogy a cipő a stílus tükre. Ha nem jól választasz, akkor az csúnyán belerondít a rólad alkotott képbe. Ha koszos és/vagy agyonhasznált, akkor igénytelennek tűnsz. Ha nem passzol az övedhez, akkor az öltözködés alapszabályaival nem vagy tisztában (legyél nyugodt, a lányok ezt észreveszik) Ha pedig nem alkalomhoz illőt viselsz, akkor a másik iránti tiszteletet nem adod meg ami szintén nem jó pont.

STYLER tipp: dobd fel a cipőd megjelenését Styler zoknikkal! Garantáltan azonnal szintet lép velük a stílusod!

A képen Sundown Pixel zokninkat viseljük

4. AZ ÓRÁD

Mielőtt azt gondolnád, nem várja el tőled minden nő hogy egy Rolex legyen a csuklódon. Sőt! Senki sem várja el tőled, hogy súlyos összegeket áldozzál órára. Azt viszont elvárják tőled, hogy ha órát viselsz, az ne Mickey Mouse-os legyen, ne legyen kalkulátoros, sőt lehetőleg az okos és gumis óráktól is tartózkodj, kivéve persze, ha sportoláshoz kell.

"Szia! Gipsz Jakab vagyok. Megbízható, pontos és precíz ember. Szeretem tudni a pontos időt, megtisztelem a barátaimat, hogy időben odaérek mindenhova."

Ugye milyen röhejes lennél egy ilyen bemutatkozóval? Pedig gondolom szívesen elmondanád ezeket...szerencsére van megoldás! Vegyél fel egy órát, mert az pontosan ezt meséli el rólad, ezt meséli el helyetted.

STYLER tipp: viselj magadon Styler órát. Ezek időtlen stílust képviselnek és a legtöbb alkalomhoz bátran felveheted őket!

A képen Mirage óránkat viseljük

5. A HAJAD ÉS A KÖRMÖD

Nem hiszem, hogy különösebb magyarázat kell ide. Ha ápolt vagy és annak is akarsz tűnni, akkor ne legyen se a hajad se a körmöd koszos. Apróságnak tűnhet, de hidd el, hogy annál feltűnőbb, ha zsírosnak tűnik a hajad, korpás a válladon a ruha, koszosak a körmeid. Ezek azonnal elriasztják álmaid nőjét, még azelőtt, hogy bemutatkoznál. 

STYLER tipp: nem ciki az arcápolás! Ha az arcod ápolt és hidratált, az jó benyomást kelt és te is magabiztosabb leszel tőle! Arra figyelj, hogy a bőröd szárazságának megfelelő arcápolót válassz.

 

Szerinted mik a legfontosabbak az első találkozáskor? Te mire szoktál még odafigyelni? Várjuk a véleményedet kommentben!

Ha szeretnél további hasznos tanácsokat olvasni férfi stílus témában, akkor olvasd el a többi cikkünket is!


Szólj hozzá


A hozzászólásokat a megjelenés előtt moderáljuk.