🔥INGYENES SZÁLLÍTÁS MÁR 9990 FT FELETT! 2 hetes pénz visszafizetési garancia!

3 OK, HOGY MIÉRT VISELJÜNK KARKÖTŐT


A karkötőket ahogy az órákat is, egész nap magunkon viselhetjük. Néhányuk ugyan elegánsabb, ezért formális alkalmakra való, ám többségük alkalomtól függetlenül a karodon lehet. Ilyeneket találsz nálunk is. A karkötő egy sokoldalú kiegészítő, ami

  • tükrözi a személyiséged
  • kiemeli az egyéniséged

Az alább olvasható 3 ok az amiért tapasztalatunk szerint érdemes karkötőt hordani:

1. Elindítja a beszélgetést

Az érdekes, vagyis a szokványostól eltérő kiegészítők vonzzák a figyelmet. Egyszer csak azt veszed észre, hogy akár idegenek is máshogy közelítenek feléd ha azt látják, hogy a karkötőnek amit viselsz van valami veled kapcsolatos története.

"Whow ez egy nagyon cool karkötő, honnan van?" - Aki karkötőt hord, annak ez a kérdés nem ismeretlen...

A képen látható karkötő: Sailor Royal Blue

2. Emlék

Megvan az az érzés amikor meghallasz a rádióban egy számot és eszedbe jutnak róla a tavalyi nyár legszebb emlékei? Na pontosan ez a helyzet egy karkötővel is. Ráadásul bármikor magadon viselheted a legjobb emlékeidet, így akár egy unalmas őszi napon, amikor a kormányablakban kell sorban állnod, elég ha ránézel a csuklódra és máris válogathatsz a szebbnél szebb emlékeid között.

Egy kis ékszer a karodon, de számodra annál többet jelent.

A képen látható karkötő: King Crown

3. Az élvezeti érték

Lehet, hogy ezzel kellett volna kezdenünk, de valójában mindhárom pont egyenértékű, ezért ez ugyanannyira fontos ok mint az előző kettő. Egy karkötő viselése örömet okoz. Kihangsúlyozhatod vele az öltözéked domináns színét, hordhatod órával, hordhatsz egyszerre többet belőle, tőled függ.

A képen látható karkötők: Shark Red és Yachtmaster White

Karkötőink között minden alkalomra megtalálod a kedvencedet. Képzeletben állítsd össze a ruházatod, gondold át melyik lesz a domináns szín, majd párosíts hozzá egy karkötőt itt: https://www.styler.hu/collections/karkotok

A stílus a részletekben rejlik.


Szólj hozzá


A hozzászólásokat a megjelenés előtt moderáljuk.