🔥INGYENES SZÁLLÍTÁS MÁR 9990 FT FELETT! 2 hetes pénz visszafizetési garancia!

3 OK, HOGY MIÉRT VISELJ KOPONYÁS KARKÖTŐT


A divat világa folyamatos mozgásban van és változik. Új ötletek jönnek mennek akár minden nap. Van azonban néhány trend vagy szimbólum, ami az évek múlásával sem veszít a népszerűségéből. Egyik ilyen szimbólum a skull vagyis a koponya. De minek is köszönheti töretlen népszerűségét?

 A képen Infinity Red karkötőnket és Westin Red óránkat kombináljuk

 

1. BÁTORSÁG, ÁLLÓKÉPESSÉG

I. Erzsébet uralkodása alatt a 16. századi Európában, a koponya gyűrű az alvilághoz tartozást jelentette. Ezáltal inspirálva azóta számos csoport átvette ezt a szimbólumot, például a motoros vagy lövész klubok és más lázadó csoportok. E csoportok tagjai azért hordanak koponya ékszert, hogy ezzel fejezzék ki bátorságukat és állóképességüket. Ezen felül számodra sok más mögöttes tartalma lehet egy koponyaékszernek, például kihangsúlyozhatod a belső erődet vagy az önbizalmadat.

 A képen Iron Skull Silver karkötőnket és Mirage Heaven óránkat kombináljuk

 

2. AZ ÉLET ÜNNEPLÉSE

Réges-régen számos civilizáció, például az egyiptomiak vagy aztékok esetében, a koponya szimbólum az élet körforgását jelentette. Ezt vette át a mai Mexikó, ahol a Dia de los Muertos, vagyis a halottak napja az egyik legnagyobb és legvidámabb népünnepélynek számít, melynek kizárólagos szimbóluma a koponya.

 

A képen Infinity Dark és Infinity Emerald karkötőnket kombináljuk

 

3. DIVAT ÉS MEGJELENÉS

A koponya karkötőket, gyűrűket és egyéb ékszereket a mögöttes, szimbolikus tartalmakon túl, trendi megjelenésüknek köszönhetően is viselhetjük. Jól néz ki, sokoldalú, könnyű hozzáilleszteni ruhákat és egyéb kiegészítőket. Ezért is karolta fel annyira a divatipar. 

 A képen Iron Skull Dark karkötőnket és Mirage Dark óránkat kombináljuk

 

A koponya ma a divat egyik legnépszerűbb kelléke. Ám sokaknál nem csak egy mutatós formát jelent, hanem mély mögöttes tartalommal is bír. Ennek köszönhetően még nagyon sokáig a divat fókuszában lesz.

 A képen Iron Skull Gold karkötőnket és Twilight Dark óránkat kombináljuk

 


Szólj hozzá


A hozzászólásokat a megjelenés előtt moderáljuk.